Hem

www.skullebo.se

Kennel Min Bästa Vän

 

Första kullen med kennelns prefix föddes 1991. Sedan dess har det blivit i genomsnitt ungefär en kull om året. Lillasyster Jessika gick 2007 in som delägare i kenneln. På så vis är vi alltid två om de beslut som fattas kring aveln.

 

Av någon anledning är jag inte så ras-trogen när det gäller hundarna som när det gäller katter och kaniner. Det finns ju så fantastiskt många helt underbara raser och livet är kort! Gemensamt för de raser jag är intresserad av är dock att de har en vilja att samarbeta med människor.

 

Tyvärr kan jag inte längre uppdatera mina gamla sidor... Men i brist på annan möjlighet länkar jag här till den gamla!

 

http://skullebo.se/hundarna.html

Skullebo kaningård

 

Kaniner föder jag (nästan) upp av födsel och ohejdad vana! Dessa djur har varit med mig sedan jag var 11 år, och första kullen kom bara något år senare. I ärlighetens namn har jag försökt sluta några gånger, men nej, det går bara inte! Tvärtom tenderar verksamheten att växa med åren, så frågan är var det ska sluta :-).

 

Rasen framför alla andra är sedan mitt första möte med dem 1986 dvärgvädurar! Numer har jag denna härliga ras i hårlagen korthåriga, lejonhuvade, rex och satin, samt varianter med flera av dessa hårlag på samma gång. Det är fantastikst roligt med variation i kullarna både när det gäller färg och päls!

 

www.skullebo.se/kaninerna.html